Pro-Ject

Verdens førende pladespilleremærke - fremstillet i Europa

Heinz - Pro-Ject

Pro-ject blev skabt i 1991 i Østrig af Heinz Lichtenegger. Missionen var at skabe analoge produkter med høj kvalitet til rimelige penge og det lykkes. Efter den første pris blev tildelt Pro-Ject 1 tog det hele fart. I dag er Pro-Ject nok verdens mest kendte producent af pladespillere. Ud over pladespillere har brandet en del andre produkter skabt efter samme filosofi. De mange pladespillere produceres i Europa. Du kan læse mere om Pro-Jects historie i vores blogindlæg om Pro-Ject. 

Pro-Ject - Pladespillere

Pro-Ject har i dag verdens største udvalg af pladespillere og tilbehør, som findes her på siden. Dertil fremstiller det østrigske mærke også en række elektronikprodukter i serien Box Design. Her fås alt lige fra forforstærkere over CD-afspillere til moderne netværksstreamere. 

Mangler du en pladerenser, et vinylbørste eller noget andet til vedligeholdelse af dine audio produkter kan Pro-Ject også hjælpe med markedets bredeste sortiment af LP og grammofon tilbehør.

Lokal Europæisk Produktion 

Pro-Ject producerer stort set alle produkter i Europe på fabrikker i Tjekkiet og Tyskland. 95% af alle dele, som indgår i produktionen kommer fra lokalområdet. Derved er der ikke brugt unødvendige ressourcer på fragt fra Asien og man sikrer en bedre kvalitetskontrol. Det gør det også muligt at skaffe reservedel til selv de ældre produkter. I det fleste tilfælde kan Pro-Ject levere reservedele i over 25 år efter et produkt er kommet på markedet. 

 

We can't find products matching the selection.