QED

QED blev grundlagt af Bob Abraham og Ian Vine i 1973 og har gennem de sidste 40 år opnået enestående viden og erfaring med hi-fi- og hjemmebiografkabler og tilslutningsmuligheder.

QED er markedsleder og deres designingeniører undersøger konstant nye teknologier og foretager videnskabelig forskning for at sikre, at de altid tilbyder kunderne de allerbedste produkter på markedet. Så langt tilbage som i 1994 gennemførte QED den mest omfattende videnskabelige undersøgelse af virkningen af ​​højttalerkabler på hi-fi-systemets ydelse. Resultaterne var forbløffende og kan findes på QEDs hjemmeside. Rapporten frembragte klare beviser for, at højttalerkabler betyder noget, og den viden bruger QED fortsat i dag. 

QED's ry for både innovation og teknisk ekspertise er kendt over hele verden. De nyeste computerstøttede designteknikker giver QEDs forsknings- og udviklingshold mulighed for at holde trit med teknologiske fremskridt og levere produkter, der opnår de højeste niveauer af ydeevne og pålidelighed. Derfor anbefales QED-højttalerkabler af så mange af verdens førende producenter af hi-fi og højttalere. 

We can't find products matching the selection.